Show Dentists Near Me new online directory. Find Your broadway shows new york city tickets.

DVD Helligen Hendrik

DVD Dec 2011
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen sterren)

Helligen Hendrik is terug. De toornige Tukker brengt een compleet nieuw programma op de planken, met de welluidende titel: “Nôh”.

In de show zien we Hendrik aanvankelijk ploeteren als werkkracht van de plaatselijke plantsoenendienst. Hij wordt daarbij terzijde gestaan door zijn ‘assistent’ Schoffel-Gertje, een simpele geest met onvermoede talenten. Al snel wordt duidelijk dat Hendrik een grondige hekel heeft aan het schoffelen en harken in de buitenlucht. Hij heeft een groter doel voor ogen: een politieke carrière. En die komt er ook. Met alle gevolgen van dien.

Vanzelfsprekend gaat Helligen Hendrik weer ouderwets tekeer tegen alles wat hem niet zint in onze maatschappij en dat is nogal wat. Familiedagen, bevallingen, levende kerststallen, klootschieters, de Partij voor de Dieren en vooral…vrouwen.Hendrik heeft er een uitgesproken mening over. In “Nôh” raast en tiert hij met niet aflatende energie, in onvervalst dialect en met een vette knipoog, want een avondje Helligen Hendrik is vooral een avondje onbedaarlijk lachen.

De helligheid van Hendrik verspreidt zich als een olievlek over het internet. Volg het via ….

Browse portfolio

  • Helligen Hendrik