Show Dentists Near Me new online directory. Find Your broadway shows new york city tickets.

Roparun

Door deelname aan de Roparun halen we met Team Lef geld op voor mensen met kanker. In tegenstelling tot het KWF, waar geld wordt opgehaald voor onderzoek naar kanker, staat de Stichting Roparun voor het leven nu: hoe maken we het leven voor mensen met kanker NU zo aangenaam mogelijk?
Zoals je in het filmpje al gehoord hebt, kun je ons via een aantal manieren steunen:

Geld doneren
via de website van de Roparun kun je gericht aan Team Lef doneren! Via deze link kan dat: https://www.roparun.nl/steun-ons/doneren/?team=491170. Zelf zit ik in Team 285 en je kunt op mijn naam doneren, of gewoon op naam van het hele team.

Loten kopen (nog slechts enkele beschikbaar)
loten kosten 2,50 euro per stuk en je maakt kans op allerlei prijzen, zoals een Mercedes-Benz PWA180 of vakantiereizen ter waarde van 1.000 tot 5.000 euro. Ik heb natuurlijk een hele mooie aanbieding: 4 loten voor 10 euro! Mag je direct op mijn shirtje schrijven…. Geef in een prive berichtje even aan dat je ze wilt, dan zorg ik dat je een lot krijgt.

Middels mijn Shirtje
shirtje? Ja shirtje. Op enig moment loop ik tijdens de Roparun in een (nu nog) wit shirtje. Op dit shirtje kun jij je naam + succeswensen zetten! Ik vraag je om een bedrag naar keuze in te leggen. Daarna mag je er alles op zetten. Zelfs ‘Ajax is de beste’. Als je maar betaalt 🙂 De komende week heb ik het shirtje dag en nacht bij me. Wil je er wat op schrijven, schiet me dan even aan.