Show Dentists Near Me new online directory. Find Your broadway shows new york city tickets.

Helligen Hendrik 2012

Drukwerk
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen sterren)

Helligen Hendrik maakt zich op voor een denderende veldtocht,  waarbij niet alleen Overijssel maar ook de provincies Gelderland en Drenthe veroverd moeten worden. De gebelgde Tukker vertoont zich vanaf september weer volop op de theaterplanken, met zijn vierde avondvullende show, die de titel “Vot” meekrijgt.  Niet voor niets, want de immer chagrijnige oosterling  gaat (gedwongen door zijn vrouw) op vakantie.

Tot zijn afschuw moet hij twee weken bivakkeren in een bungalowtent op camping de Konijnenheuvel  in Brabant, met alle gevolgen van dien. Hendrik krijgt alras ruzie met alles en iedereen, zoals bijvoorbeeld campingmascotte “Stampertje”.  Het huppelende manshoge konijn irriteert hem tot in het diepst van zijn vezels.  De opgekropte korzeligheid leidt uiteindelijk tot een ongekende vulkaanuitbarsting, waarbij Hendrik tekeergaat als nooit te voren. Mensen met een overvloed aan tatoeages, musicalsterren, paarden en geëmancipeerde vrouwen: ze kunnen allemaal de volle laag verwachten.

In deze show wordt Hendrik wederom bijgestaan door zijn collega, steun en toeverlaat Schoffel-Getje. Deze simpele ziel blijkt ook ditmaal weer over onvermoede talenten te beschikken.

Browse portfolio

  • Helligen Hendrik