Show Dentists Near Me new online directory. Find Your broadway shows new york city tickets.

EDNED presentatoren promoten promobalkje

Hoe ze eigenlijk officieel heten weet ik niet eens, maar dat ik ze irritant vond, wist ik wel zeker. Maar het tij is gekeerd en nu heb ik er zelf eentje gemaakt! En Dan Nog Even Dit heeft vanavond ook de gehele avond zijn eigen geanimeerd balkje, wat over de uitzendingen heen “gelegd” wordt.

Deze wordt vanavond gedurende de voetbalwedstrijd van Manchester City – FC Twente uitgezonden. Uiteraard een prima lokkertje om deze promo volop in te zetten, want er komen volgende week veel leuke gasten bij EDNED, waaronder Gerard Ekdom, Gordon en Nikkie van Idols…

En Bert en Leonie vinden het uiteraard ook he-le-maal niet erg dat er zo’n balkje in beeld zit. Als de kijkers het maar niet over het hoofd zien…