Show Dentists Near Me new online directory. Find Your broadway shows new york city tickets.

Hoe krijg je Nederland op z’n kop?

Ik lachte me gisteren de ballen uit m’n broek. Toen ik afgelopen maandag de website van het Geert Wilders Filmfestival online zag gaan, had ik al een voorgevoel dat dit projectje, wel een stuntje zou kunnen veroorzaken… En toen dinsdag dan ook nog eens het officiële persbericht de deur uitging, hadden de programmamakers Willem en Jeroen het alles behalve rustig.

Bijna elk programma, wat een beetje nieuwswaarde heeft, wilde meer informatie hebben over het initiatief en vooral weten waarom? Dat resulteerde er vervolgens in dat programma’s als Nova, 3FM, NOS Headlines, Pauw en Witteman er boven op doken…

Nu een dag later de storm is gaan liggen en de ‘schade’ bekeken kan worden, kan het aan de attentiewaarde niet ontbreken. Gisteravond kwam ik op de tv al materiaal tegen en ook op websites als GeenStijl en de regionale kranten ontbrak het niet aan aandacht.  Hiervan is hierboven een korte complicatie te zien…

Mocht je zelf ook nog linkjes tegen zijn gekomen, meld het me dan even. Leuk voor het archief!